Al vaker hebben we geschreven over restaurants, eetcafé’s en café’s in het centrum van Maastricht. Dit keer nemen we u mee naar Gronsveld. Want ook daar ligt eetcafé De Kwizzenjèr, een restaurant dat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

De Kwizzenjèr is gelegen aan de kop van Gronsveld en is een echte culinaire verrassing. Waar je gaat voor een gewone vissoep wordt deze op zeer originele wijze opgediend. De smaak is puur, net als de hele beleving bij eetcafé de Kwizzenjèr. Een absolute toevoeging is de wijn die de gastheren bij ieder gerecht juist weten te adviseren.

Wij van MT personenvervoer weten de Kwizzenjèr op ons duimpje te vinden. Wij brengen en halen u dan ook graag. U kunt ons bereiken op 06 – 46 20 40 41.  Wij brengen u niet alleen graag voor een diner ergens heen, onze service is 24/7.

Wist u trouwens al dat de service van MT Personenvervoer steeds groener wordt?! Sinds kort rijden wij u voor hetzelfde geld net zo lief in onze volledig elektrische Tesla naar de gewenste bestemming.