Het lente seizoen, is al enige tijd aanwezig. We merken dat aan het weer dat steeds beter wordt en het zonnetje dat zich steeds vaker laat zien. Dit heerlijke zonnetje en dit lekkere weer zorgen ervoor dat de mensen ook steeds meer buiten te vinden zijn en dat er ook weer veel buiten sporten worden ondernomen.

Zo staat onze stad het weekend van 15, 16 en 17 april in het teken van de Amstel Gold Race. Op vrijdag staat de Amstel Radler Challenge gepland, op zaterdag is er de toer en op zondag is er de wedstrijd. Dit zorgt dus voor een vol weekend waarbij de sport gepaard gaat met een lekker zomers biertje. Of dat nu een Amstel zal zijn of een andere, die keuze is natuurlijk volledig aan u.

Voor het programma van dat weekend willen wij u verwijzen naar de site van de Amstel Gold Race. Zo kunt u zichzelf op de hoogte brengen van de route en andere informatie voor deze drie dagen.

Met een biertje op, is het verstandig u te laten rijden. Een wielerfiets heeft geen bagagedrager waar u handig op kunt mee liften. Daarom staat ook Taxi Meh Jong Treech (de bloemetjestaxi)  dit weekend zoals vanouds weer voor u klaar. U kunt ons 24/7 bereiken op 06 46 20 40 41.