Reeds voor het dertiende jaar op rij komt André Rieu, met zijn (30 jarig bestaande) Johann Straus orkest naar zijn eigen Maastrichtse Vrijthof, misschien moeten we langzaam aan gaan opperen om het Vrijthof om te dopen in het “André Rieu Plein”, om 13 concerten te geven voor zijn eigen Mestreechteneren en ondertussen ook voor de rest van de wereld.

Want niet enkel Maastrichtenaren, ook fans van over de hele wereld weten Maastricht in de maand Juli te vinden, tientallen nationaliteiten, duizenden mensen allemaal samen om van onze bijzondere stehgeiger en zijn orkest te genieten. Ieder jaar opnieuw een fantastisch feest waar jong en oud met volle teugen van geniet, waar wij als stad en haar bewoners ongelofelijk trots op mogen zijn.

MT Personenvervoer staat uiteraard alle avonden, van de 4e juli tot en met de 22ste juli, paraat om U te vervoeren van of naar het Vrijthof, hotel of station of elders te vervoeren. Mocht U ons willen bereiken, bel dan even: 06 46 20 40 41 en we staan voor U klaar.

Met muzikale groet, de Stadsruiters van MT personenvervoer.