Maastricht zou Maastricht niet zijn zonder tradities. Eén van die tradities zijn de zomerconcerten van Andre Rieu op het Vrijthof. Zo ook dit jaar wordt het mooiste plein van de stad, weer omgetoverd tot een grote concertzaal in de openlucht.

Andre Rieu geeft ook dit jaar samen met zijn Johann Straus orkest weer een zevental concerten, te weten op 8,9,10, 14,15,16 en 17 juli. Alle concerten beginnen om 21.00u. En of u nu op het plein zelf zit of geniet van een terrasarrangement, u kunt ervan uitgaan dat u zult genieten van een onvergetelijke avond. Alle klassieke muziek en salonmuziek die ten gehore gebracht zal worden, zal ervoor zorgen dat u moeilijk in uw stoel kunt blijven zitten.

Van een avondje muziek, dans en wals, zullen uw voeten behoorlijk moe worden. Helaas is er geen openbaar vervoer meer waar u gebruik van kunt maken. Uiteraard zijn wij stadsruiters 24 uur per dag bereikbaar om u veilig naar huis te brengen. Omdat het Vrijthof deze avonden afgesloten is, kunt u ons vinden op de taxistandplaatsen aan de Markt of het Onze Lieve Vrouwenplein. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon een belletje geven op 06 46 20 40 41, dan rijden wij voor op de plek waar u het liefst opgehaald wilt worden.

Namens alle stadsruiters van Taxi Meh Jong Treech wensen wij u fijne en muzikale avonden toe.