Normaal gesproken, blikken we aan het einde van een jaar altijd terug. Dit doen we om de mooie momenten nog eens de revue te laten passeren, nog eens stil te staan bij wat beter kan en van daaruit ontwikkel punten voor het nieuwe jaar op te stellen.

Dat doen we niet alleen aan het einde van het jaar, maar ook tussentijds. We maken plannen en verbeteren waar mogelijk. Afgelopen jaar hebben we ook eens gekeken hoeveel brandstof we hebben verbruikt. Zoals u wellicht zult begrijpen met vier auto’s op de weg, was dat een stevig verbruik. Zo hebben we in 2017 doen besluiten om een Tesla aan te schaffen zodat we ook aan het milieu een steentje kunnen bijdragen. Vanaf 2017 rijden we dus ook groen. Wij van MT Personenvervoer zijn daar zo blij mee en zo vol van, dat we spontaan geen andere terugblik meer konden bedenken. Daarom dan ook een vooruitblik.

Als eerste willen we u en uw vrienden en familie het allerbeste wensen voor 2018. Dat het voor u een jaar mag worden waarbij dromen verwezenlijkt worden en waarbij u nieuwe dromen mag maken. Ook in 2018 rijden wij van MT Personenvervoer groen. Onze Tesla bevalt ons zo goed, dat we die vrijwel continu op de weg hebben. We krijgen regelmatig de vraag of er binnen MT Personenvervoer meer Tesla’s zullen komen? Op deze vraag hebben we nog geen antwoord paraat.

MT Personenvervoer blijft in ieder geval ook in 2018 in ontwikkeling.

We hopen u ook in 2018 weer net zo vaak in onze taxi’s te zien. Daarnaast zijn onze visite kaartjes, met ons telefoonnummer 06 46 20 40 41, weer aangevuld en zouden we het super vinden wanneer u die ook dit jaar weer net zoveel zult delen met vrienden, familie en kennissen als u vorig jaar deed.

Op een voortreffelijk 2018.

De chauffeurs van MT Personenvervoer.