Aan Het Bat in Maastricht ligt restaurant Brandsøn. Wanneer men kiest voor een lunch of diner op deze plek, kiest men voor een belevenis. Even lekker van huis en toch zul je, je thuis voelen.

Brandsøn is exclusief, warm en meer dan aangenaam. Brandsøn zegt een plek te zijn waar je heerlijk jezelf kunt zijn en waar je kunt genieten van de geneugten des levens. Dat is natuurlijk heel wat als een restaurant dat over zichzelf zegt. Maar in dit geval is het meer dan waar.

MT Personenvervoer wil natuurlijk niet alleen maar recensies schrijven om het schrijven. De chauffeurs van MT Personenvervoer willen het ook zelf ervaren en pas als het totaalplaatje klopt, krijgt het een vermelding op onze site. En we kunnen wel stellen dat het totaalplaatje bij Brandsøn meer dan klopt. Deze drinking bar en dining room is een plek die wij iedereen aanraden zelf te beleven en te ervaren. Alles wordt zo luxueus verzorgd, dat maaltijden wel koninklijk lijken.

Daarnaast is het leuk om te vermelden dat Brandsøn een eigen huismonster heeft. Een Mosasaurus. Dit huismonster zal u zeker niet afschrikken maar een extra dimensie van sfeer aan een fantastische avond toevoegen.

Natuurlijk weten wij Brandsøn op ons duimpje te vinden. We brengen u er graag heen zodat uw avond heerlijk ontspannen kan beginnen. Ook brengen we u na een diner bij Brandsøn graag naar huis. Zo maken we de belevenis van de geneugten des levens helemaal tot in de puntjes af.

MT Personenvervoer is te bereiken op 06 46204041.