Onze stad Maastricht heeft veel te bieden wat betreft historische monumenten, belangrijke geschiedenis & diverse ambachten. Godzijdank behoort het brouwen van bijzonder lekker bier tot een van deze ambachten, en zijn er liefhebbers die alles uit de kast halen om de ideale blend te brouwen zodat we met z’n allen op het terras of thuis voor de buis kunnen genieten.

Momenteel is Maastricht 1 actieve brouwerij rijk die zijn ketels op de bovenste verdieping van een van de oudste café’s van ons stadje heeft staan. Bier brouwen is zonder meer een ambacht maar ook zeker een passie, en die passie is terug te vinden in de rijke smaak van een Klinker! De naam van Brouwerij Klinker is geïnspireerd op het klinken van de glazen en de oude bestrating (kinderköpkes of klinkers) in het centrum van Maastricht. Brouwerij Klinker heeft momenteel 3 bieren: Klinker Dubbel, Klinker Tripel & Klinker Cuisine, tevens zullen in de niet zo verre toekomst nog veel meer bieren het assortiment versterken!

We horen jullie al denken: waar kunnen we alle nieuwtjes van Brouwerij Klinker nalezen en hoe smaken de biertjes? Nou, voor nieuws en weetjes kan men een kijkje nemen op de website van Brouwerij Klinker of op Facebook een like achterlaten. Wat de smaak betreft kunnen jullie het beste een terrasje pikken want wij gaan het niet verklappen! Uiteraard staan we natuurlijk wel voor jullie klaar als de smaakpapillen zijn getemd en het tijd is om naar huis te gaan, u kunt ons bereiken op nummer: 06 46 20 40 41.

Namens de Meh Jong Treech boys alvast santé!