Wat zijn we blij. Het festival Bruis is terug van weg geweest. Van 31 augustus t/m 2 september wordt het weer lekker genieten. Er treden een tal van internationale bands op. Kijk maar eens op de website van het Bruis festival voor het veelbelovende programma. Het optreden van deze bands wordt gecombineerd met goed eten, van o.a. restaurant Rozemarijn, en drinken.

Wist u trouwens dat MT Personenvervoer middels sponsoring dit gratis festival een warm hart toe draagt. Bruis staat garant voor een schoon en vooral groen festival. En dat groen is precies dat wat ons bindt. Bruis is een van de groenste festivals in Nederland en vindt het belangrijk om een kwaliteitsfestival neer te zetten met respect voor de stad Maastricht, de omgeving, de bezoekers en haar bewoners. Een visie die aansluit bij de onze. Bewust omgaan met onze omgeving en elkaar!

Wilt u naar huis gebracht worden met hetzelfde gevoel dat u op doet bij dit gratis festival? Belt u dan met onze centrale op 06 46 20 40 41. We brengen u naar huis in de groenste taxi van Maastricht en omstreken.

Een heel fijn festival gewenst.

Namens alle chauffeurs van MT Personenvervoer.