Het is voor vreemden even zoeken naar dit “slakkenhuisje” in het hart van het mooie Stokstraatkwartier maar voor de jongens van MT-personenvervoer is dit een soort van 2e thuis omdat we erg graag komen om de gasten en de harde werkers van dit kroegje te vervoeren en in onze vrije tijd zelf een biertje te proeven, ook de gasten die dit 37 m2 kleine kroegje bezoeken vinden dit de moeite waard. Reeds in 1700 bestond er een “In den Carcol” hetgeen zoveel als wijngaardslak betekent. In het voorgeborchte met 3 tafeltjes, aan de bar, aan de Stehtisch, aan de tafeltjes achterdoor en zelfs op het binnenhofje zijn dan ook al heel wat Maastichtse geschiedenisjes geschreven. De jongens en dames achter de bar weten dit kleine kroegje in een oogwenk om te toveren tot het gezelligste van Maastricht en dat terwijl ze diversen soorten bier van de tap schenken, maar natuurlijk ook een mooi assortiment bier op de fles aan te bieden. Het kleine café staat ook bekend om de verschillende wijnen, die per glas te bestellen zijn. In de Karkol is een gezellig praat- en amuseercafé voor leeftijdloze mensen die dit zaakje met een slakkengang verlaten…………. Café in de Karkol is in 2011 uit geroepen tot meest gastvrij horecabedrijf van Nederland. En staat op de 5de plaats in de Café top 100.

Kijk voor meer informatie en impressies van Café in de Karkol evn op hun – website – of op de – “In de Karkol” Facebook Pagina

MT-personenvervoer brengt je met zeer veel plezier naar In de Karkol en haalt je er ook met even véél plezier weer op. Bel: 06 46 204 041 en Meh jóng! Binnen no-time staan onze stadsruiters voor jou paraat.