Café In Den Ouden Vogelstruys wordt in de volksmond ook wel “De Struys” genoemd en is een van de vele zaken waar wij van MT-personenvervoer geregeld voor mogen rijden.

Het prachtige eeuwen oude hoekpand gelegen aan het Vrijthof dat men al van verre kan herkennen aan de goudkleurige struisvogel midden op de voorgevel.

Een typisch, misschien wel meest typische Maastrichts bruin café waar men kan genieten van een Bourgondische sfeer aan de bar of lekker buiten op het terras onder de Maastrichtse zon.
De Struys staat bekend als het oudste café van Maastricht, maar of dat echt waar is, is niet met zekerheid te zeggen. Een historie om u tegen te zeggen dat is een vaststaand feit: al in 1309 zat er op de plek van de Struys een horecazaak. Sinds 1730 staat er het bekende pand met de kenmerkende gevelsteen met de struisvogel.

Dit café met z’n geschiedenis is een bezoekje waard en mag zeker niet op uw lijstje ontbreken.Voor meer info & leuke weetjes bezoek de website van De Vogelstruys & like De Struys op facebook.

De chauffeurs van MT-personenvervoer brengen je met veel plezier naar De Struys & halen je met net zoveel plezier weer op.Bel:  06 46 204 041 en Meh Jóng !!!!!! Binnen no-time staat een van onze stadsruiters voor je paraat.