Gelegen op een steenworp afstand van het mooie Vrijthof ligt, aan de oude tweebergenpoort, een van de vroegere stadspoorten van Maastricht, Café Paulus. Voorheen bekend als café de Poort. Dit mooie café ligt op een karakteristiek kruispunt waar het toeristisch centrum overgaat in het ‘normaal’ dagelijks leven. Waar boetiekjes en winkeltjes afgewisseld worden door Universiteit Maastricht en Kunstacademie.

Van ’s morgensvroeg tot in de late uurtjes kan bij Café Paulus genoten worden van al het moois dat Maastricht te bieden heeft. Ontbijten, lunchen en borrelen en dat onder het genot van een biertje, wijntje of een ander lekker drankje.

In 2019 heeft de Café Paulus een grondige verbouwing ondergaan waarbij het een plek is geworden waar u alle dagen van de week van harte welkom bent en waar wij als MT personenvervoer u graag naar toe brengen. En zeker niet onbelangrijk, we halen u ook graag weer op.

Wellicht geheel overbodig omdat u ons nummer al geprogrammeerd heeft, maar voor degenen die dat nog niet gedaan heeft,  wij zijn te bereiken op 06-46204041.