Als men aan een van de chauffeurs van MT-personenvervoer vraagt of we een leuk café kunnen aanraden dan weten we er wel een paar waaronder Café Sjiek, het eerste eetcafé van Maastricht. Heerlijke wijnbar. Geen restaurant, eerder een huiskamer. De kleine variant van het Franse grand Café. Met in de zomer het voordeel van een groot buitenterras in het historische stadspark. Bij Café Sjiek ontmoet men elkaar. Om samen te eten, te genieten van een goed glas wijn of voor een goed gesprek. Het café blijft een café, maar met een uitstekend menu waar menig restaurant jaloers op kan zijn. En wat onze web-knutselaar gelukkig maakt is dat er bij Café Sjiek gratis WiFi beschikbaar is.

Kijk voor meer informatie over, impressies van en events bij Café Sjiek even op hun – website – of op de – “Café Sjiek” Facebook Pagina

MT-personenvervoer brengt jullie met zeer veel plezier naar Café Sjiek en haalt je er ook met even véél plezier weer op. Bel: 06 46 204 041 en Meh jóng! Binnen no-time staan onze stadsruiters voor jou paraat.