Even een kort bericht, om u allen te laten weten dat MT personenvervoer er gewoon is.

Net als iedereen in Nederland en heel de wereld merken wij de gevolgen van Covid 19, oftewel het coronavirus. Juist daarom dit bericht om te laten weten dat we er zijn en ook blijven rondrijden om U naar Uw bestemming te brengen.

Ondanks de annulering van vele evenementen en gesloten horeca mogen wij trots zijn op U, onze klanten die ons altijd hebt weten te vinden. Dankzij jullie steun en aanwezigheid zijn wij vol vertrouwen in ons voortbestaan en een goede toekomst. Zoals velen zich wellicht niet realiseren is ons bedrijf opgestart op de eerste Oktober van 2009, eigenlijk midden in de financiële crisis die zich in die tijd voltrok. Nu 1x 11 jaar later hebben we Covid 19, een wereldwijde gezondheidscrisis die we als uitdaging hebben te accepteren en ook hier laten we onze veerkracht en saamhorigheid gelden.

We hebben onze schouders eronder gezet en de ruggen gerecht, tijdelijk een auto buiten dienst gesteld en waar mogelijk onze kosten beperkt. Met als resultaat dat uw vertrouwde bloemetjes taxi (zonder bloemen ondertussen) nog steeds staat als een huis en een betrouwbare partner is voor al uw vervoersvragen.

Heeft U vervoer nodig of wilt u gewoon een eindje toeren? U vraagt, wij draaien en brengen of halen U 24/7 van overal, naar overal.

Lieve groet en tot snel, MT personenvervoer

06-46204041