Een tijd geleden hebben we onze fusie al aangekondigd. Dat betekent dus ook dat er een vennoot is bijgekomen. En deze nieuwste vennoot, Dave Vandenbooren, willen we dan ook graag aan jullie presenteren.

Dave Vandenbooren heeft de fijne kneepjes van het vak geleerd bij taxi Nelissen en Mosae mobiliteitsservice waarna hij als zelfstandig chauffeur zijn eigen bedrijf opzette. In vier jaar tijd groeide Taxi Treech uit tot een florerend en betrouwbaar bedrijf dat zowel zorgvervoer, luchthavenvervoer als vervoer binnen de stadsmuren van Maastricht voor zijn rekening nam.

Enige tijd geleden kwam onze dagruiter in gesprek met Dave Vandenbooren en al snel bleek dat een optelsom van twee bedrijven, meer is dan twee. Het leven is immers leuker als je het samen kunt vieren. Vanuit dit oogpunt is een fusie ontstaan waarbij Taxi Meh Jong en Taxi Treech vanaf nu verder door het leven zullen gaan als Taxi Meh Jong Treech.

Omdat de uitkomst van deze optelsom meer dan twee is, zijn wij vanaf heden nog beter in staat om een 24/7 dienstverlening neer te zetten. U kunt naast de nachtelijke ritten die u van ons gewend bent, vanaf nu dan ook terecht voor, zorgvervoer, zakelijke ritten en luchthavenvervoer. Wij zetten uw wens graag om in een heerlijk ontspannen rit.