Jawel hoor, morgen is het weer zo ver. Dan is het de 11e van de 11e ofwel de start van het carnavalsseizoen. Op deze dag kunt u er in Maastricht in ieder geval niet omheen. Uit heel de provincie komen mensen, verkleed en onverkleed, naar Maastricht om te genieten van een geweldig programma boordevol bekende Limburgse artiesten. Van 11.11u tot 20.00u zult u op het Vrijthof van Maastricht, dan ook niet stil te hoeven staan. Muziek voor een lekker dansje, voor een polonaise of om lekker mee te zingen, het komt allemaal voorbij. Kijk voor het gehele programma die dag maar eens op de website van de Sjeng Kraft Kompenei

Uiteraard kunt u bij ons terecht om u naar het Vrijthof te laten vervoeren. Maar ook wanneer u weer naar huis wilt, hoeft u ons maar een seintje te geven. Onze dienst is er immers 24/7.

Nu het carnavalsseizoen vanaf de 11e van de 11e geopend is, zult u in de aanloop naar de carnaval wellicht vaker gebruik willen maken van onze taxi service. Er zijn immers zat voorbereidende activiteiten. Graag zijn wij u ook dit seizoen weer van dienst. U kunt ons dag en nacht bereiken op nummer: 06 46 20 40 41.

Wij wensen u een kleurrijk carnavalsseizoen!!

Dave, Kevin, Maarten, Michiel, Michael en Roel.

Ps. Wellicht overbodig om te vermelden, maar ook voor andere vormen van personen vervoer kunt u bij ons terecht. Denkt u maar eens aan zakelijk vervoer, zorg vervoer, luchthaven vervoer en ga zo maar door. Heeft u nog andere wensen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op nummer 06 46 20 40 41.