Boven op de berg van Cadier en Keer, verscholen in het heuvelland en toch om de hoek van Maastricht, de Pastory een culinaire en gastvrije plek om te zijn. Niet alleen voor de wandelaar of zakenman die een lunch wilt nuttigen op een van de vele terrassen, uit de drukte van de stad, maar zeker ook om heerlijk te dineren en daarboven ook nog de perfecte plek om een prachtig feest te geven.

Alain en Nathalie Vermeulen, broer en zus, zijn de uitbaters die u in dit familiebedrijf joviaal en gastvrij verwelkomen, op een plek waar Gastvrij Genieten uitdrukkelijk met hoofdletters geschreven dient te worden. Het  restaurant waar uitsluitend met dagverse streekproducten wordt gewerkt, hier zou u beslist een keer moeten aanschuiven.

Een feestzaal waar menig bruiloft reeds gevierd is en nog vele gevierd zullen worden of u nu met zijn tweeën bent of met 350 personen de Pastory biedt voor elk gezelschap de passende plek om heerlijk te genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft.

Ook wij van MT personenvervoer komen hier graag, als gast op de bruiloft van Kevin of als chauffeur van dienst om u te brengen of te halen. Bel ons op 06 46 20 40 41 en wij verzorgen met veel plezier uw vervoer.