Inmiddels kennen jullie ons allen goed. Zo weten jullie dat wij Meh Jongens houden van vernieuwingen zodat we scherp kunnen inspelen op uw en andermans behoeften. U heeft kunnen zien dat onze bloemetjes taxi’s transformeerde van fleurig en kleurrijk naar strak en zakelijk. Echter, we vernieuwen niet alles. Ook in onze vernieuwde taxi’s streven wij er nog steeds naar om jaarlijks enkele goede doelen te steunen. Dit jaar doen wij daarom opnieuw mee aan de Intratuin Duckrace.

Net als onze getransformeerde taxi’s, is ook onze “duck” getransformeerd naar strak en zakelijk.

Zoals u van ons gewend bent, traint onze “duck” de periode voorafgaand aan de Duckrace, die gehouden wordt op 14 mei, zeer actief. Ook de komende week in aanloop naar de race zal onze “duck” nog enkele trainingen volgen. Uiteraard wil ook hij zijn beste beentje voort zetten om de goede doelen die de Ronde Tafel dit jaar centraal zet, te steunen. Voor dit jaar zijn dat Taskforce QRS Maastricht en Stichting Stille Armen.

Wij hopen u allen te zien op 14 mei of eerder in één van onze taxi’s. Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn te bereiken op 06 46 20 40 41.