MT Personenvervoer geniet van alle activiteiten die Maastricht weer op de agenda heeft staan. Want dat betekent dat MT Personenvervoer kan doen wat ze het liefste doen. Lekker rondrijden in hun taxi’s, personen vervoeren van activiteit naar activiteit of van feestje naar feestje.

Of uw agenda is gevuld met dezelfde activiteiten die Maastricht op de agenda heeft staan of niet, is natuurlijk geheel aan u. Belangrijk is dat u weet dat u MT Personenvervoer kunt benaderen voor al uw wensen betreffende vervoer.

17 juni 2018:

Op deze dagen staat Maastricht in het teken van het “Goud en Diamant” concert van Beppie Kraft. Beppie noemt haar concert zo omdat ze 50 jaar getrouwd (goud) is met haar man. Daarnaast is het haar 60 jarig artiestenjubileum (diamant). Tevens is het haar laatste grote concert.

Beppie sluit met Goud en Diamant precies aan bij dat wat wij van MT Personenvervoer ook willen uitdragen. Onze dienstverlening aan u moet goed, veilig en prettig verlopen. Ofwel goud en diamant dus, voor minder doet MT Personenvervoer het niet.

Mocht u naar het concert willen gaan kunt u MT personenvervoer altijd bellen op 06 46 20 40 41. Ook als u weer naar huis wilt staat MT Personenvervoer geheel tot uw beschikking.

Daarnaast is er op 17 juni bierfestival Pint in Maastricht. Een heerlijk Bourgondisch festival waar u van diverse soorten bier kunt genieten. Dit festival vindt plaats bij D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark. Ook hier staat MT Personenvervoer voor u klaar. Wanneer u ons een seintje geeft zullen wij u ophalen op de door u gewenste plaats.

Wanneer Maastricht u te klein is of wanneer u zin heeft in een lekker dansfeest, dan kan MT Personenvervoer u het 90’s forever outdoor festival aanraden. Dit festival wordt gehouden op Maastricht Aachen Airport. U kent dit festival wellicht als activiteit in het MECC. Het is dan ook de eerste keer dat de 90’s outdoor gehouden worden.

Daar MT Personenvervoer de 17e juni met genoeg taxi’s op de weg zit, brengen we u met alle liefde naar de genoemde activiteiten. Voor al uw andere wensen mag u altijd contact opnemen met MT Personenvervoer op 06 46 20 40 41. Ook willen we u graag doorverwijzen naar de facebookpagina van MT Personenvervoer.