Zo aan de vooravond van ons 10e levensjaar als Bloemetjestaxi van Maastricht, hebben we afgelopen weekend in stijl afscheid genomen van dat wat ons groot heeft gemaakt. Afgelopen weekend hebben we afscheid genomen van de laatste bloemetjes bolide. Een bolide met voor ons een mooie herinnering. Zo werd hij door onze eigen stadsruiter Maarten beschilderd en was de pook vorm gegeven in een iconische #13 biljartbal. Voorafgaand aan het kunstwerk van Maarten, was deze taxi wel de kameleon onder ons wagenpark. Van knal oranje, naar gewoon oranje met glow in the dark bloemen, van matzwart met een zwart wit geblokt dak naar glanzend zwart met bloemen in alle kleuren van de regenboog net als het dak.

Afgelopen weekend draaiden wij op onze laatste bloemen bolide, het laatste weekend. Het werd een weekend van herinneringen ophalen. Herinneringen waarbij ook alle emoties de revue passeerde. We nemen ook wel afscheid met een brok in onze keel. Want deze taxi heeft ons van taxi Meh Jong, naar MT Personenvervoer gebracht. Van alleen nachtvervoer zijn we ook overdag de weg op gegaan.

En nu we op 1 oktober onze negende verjaardag naderen, moeten we concluderen dat het effect dat de bloemen ’s nachts hadden overdag niet haalbaar is. De vraag naar strak en professioneel kwam en werd een steeds luider sprekende behoefte van onze klanten. Graag veranderen we mee. Want in al die jaren blijft de behoefte van onze klant het belangrijkste. Daarnaast blijven we ook nog net zo vooruitstrevend als negen jaar geleden. Echter, vooruitstrevend zijn en denken kan natuurlijk op veel meer manieren. Zo verdienen we nog steeds onze strepen als het gaat om de taxibranche in Maastricht. Zo waren wij het die vorig jaar als eerste een Tesla als taxi op de weg hadden. En zo zijn we vooruitstrevend in het nieuwe “elektrisch” rijden en dragen we het milieu een warm hart toe.

U mag dus wel concluderen dat we door ontwikkelen. Vanaf komende week kunt U ook voor vervoer van gezelschappen groter dan 4 personen bij ons terecht. Jawel, er komt een taxi busje van MT Personenvervoer op de weg. En wat voor een. Het is een taxi busje met privacy glas, leren stoelen en alle gemakken die u zich maar kunt wensen. Wat zijn we trots. Want dit vervoer is geschikt voor rondjes om de kerk, maar zeker ook voor het cruisen in stijl voorzien van luxe en comfort.

Langzaam wordt ons bedrijf volwassen. En maakt de hippie auto plaats voor een zakelijk en professioneel wagenpark en de tuinbroek voor een deftig kostuum. We blijven echter van alle markten thuis. Dit artikel schrijven we dan ook met gepaste trots. Want we zijn trots op waar we nu staan maar ook op waar we gestaan hebben. We zijn trots op de mogelijkheden die we voor onze steeds groter wordende klantenkring hebben gecreëerd. Maar bovenal zijn we trots op onze talloze lieve vrienden en klanten die ervoor gezorgd hebben dat MT personenvervoer bestaansrecht heeft, het verschil maakt en er voor gezorgd heeft dat ”de Bloemetjestaxi” voor altijd een begrip in Maastricht zal zijn. Dank lieve vrienden en klanten want zonder jullie waren de bloemetjes nooit tot bloei gekomen.

We zijn super benieuwd naar wat de toekomst voor ons in petto heeft. Een toekomst die we samen met U hopen te delen.

 

Met lieve groet MT personenvervoer, Bloemetjestaxi Maastricht.