Meh Jong, waar zouden we zijn als Bloemetjes taxi zonder een betrouwbare, flexibele, kundige en goed uitgeruste garage. De jongens die er, zonder dat u als klant het hoort of ziet, voor zorgen dat wij dag in dag uit, weer of geen weer, iedere dag en iedere nacht weer beschikbaar zijn om U als klant veilig naar huis te vervoeren.

Erwin + Mick zijn die jongens, zij runnen al sinds 2008 hun garagebedrijf in Valkenburg aan de Geul. hebben daarvóór onder meer bij de ANWB de fijne kneepjes van het vak geleerd en passen hun kennis en kunde iedere dag toegewijd toe. Koffie staat er altijd klaar en ook over een leenauto wordt niet ingewikkeld gedaan. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06 462 040 41, als u wel vervoer maar niet noodzakelijkerwijs een voertuig nodig heeft.

Kortom wij, de Stadsruiters oet Mestreech, zijn erg blij dat we altijd een beroep op “onze jongens” mogen doen, á la minute service, gepland onderhoud, Erwin en Mick hebben ons nog nooit in de steek gelaten, er altijd voor gezorgd dat onze paardjes paraat zijn. Vandaar dat we E+M Carservice U ook met een gerust hart en van harte kunnen aanbevelen.

U vindt E+M Carservice ook op Facebook