Deze keer een klein uitstapje buiten de gebaande paden van evenementen en horecabedrijven die wij normaliter voor het voetlicht brengen. Dit verhaal gaat over een gewaardeerde toeleverancier die, buiten de taxibranche, weinigen zullen kennen. Encase Limburg is namelijk een klein doch zeer professioneel bedrijf dat voor ons de inbouw en het onderhoud van specifieke taxi apparatuur verzorgt. Zoals onze bct (taximeter), printers, taxibalken en dashcam’s alsmede de jaarlijkse keuringen.

Waarom zouden we nu dit bedrijf benoemen? Is een vraag die wij ons kunnen bedenken. Welnu; niet alleen verzorgt Encase Limburg ónze inbouw en onderhouds-vragen maar ook alle mogelijke overige inbouw verzoeken kunnen zij verwerken. Of het nu een handsfree set is van de telefoon, het inbouwen van een track en trace systeem dat u altijd in staat stelt uw auto te volgen en vinden, alsmede een sluitende km registratie te voeren, installatie van een dashcam of het upgraden van uw complete audio installatie. Encase Limburg zal u niet teleurstellen.

Angel Winands als eigenaar en engineer organiseert het hele proces en draagt er zorg voor dat uw wensen met betrekking tot uw auto worden gerealiseerd. MT personenvervoer is erg blij met de kennis en kunde en de razendsnelle service van Encase en daarom willen we middels onze website reclame ervoor maken. Het is een klein bedrijf dat topkwaliteit levert, waar wij al jaren vaste klant zijn en dat nog vele jaren zullen blijven.

Mede Encase maakt het mogelijk dat wij zo transparant ons werk kunnen doen. Heeft U een taxi nodig of een vraag m.b.t. andere wensen op het gebied van vervoer, bel ons op nummer 0646204041.