Snel, zo gaan onze auto’s. Snel, zo kwam er in 2015 een stadsruiter bij. Snel, zo breidde onze overdag service zich uit. Snel, stapten er vele mensen onze taxi’s in en uit. Snel, hadden wij ongemerkt heel wat kilometers op onze teller staan. Snel, en vooral goed, probeerden wij in te spelen op uw wensen. Snel….Snel…Snel….

U raadt het al…. Het jaar 2015 ging voor ons heel snel. Een jaar vol prachtige gebeurtenissen waarin wij Meh Jongens zowel op zakelijk gebied als privé, de nodige succesvolle en gelukzalige momenten mochten mee maken.

Nu staan alweer de feestdagen van 2015 voor de deur. De stad straalt met al haar kleine lampjes veel gezelligheid en warmte uit. En die warmte, zit hem niet alleen in de lampjes maar vooral ook in dat wat mensen elkaar toewensen en gunnen.

Dankbaar voor het vertrouwen in 2015, willen wij u als klant hele fijne feestdagen wensen. We wensen u een voorspoedig en snel 2016. Maar ondanks die snelheid, gunnen wij u ook momenten van stilstaan. Stilstaan, zodat u niet vergeet te genieten van al dat moois dat 2016 ook voor u in petto heeft.

Tijdens de kerstdagen kunt u ons bereiken op nummer 06 46 20 40 41. Wij brengen u graag naar daar waar u de kerstdagen door wilt brengen. Tijdens oud en nieuw staan wij even stil, maar in het nieuwe jaar zien we jullie weer graag in een van onze taxi’s.