Weet u het nog? In een eerder bericht op onze website keken we vooruit naar 2015 en beschreven we een aantal wensen en waar te maken vernieuwingen. Zo spraken we onder andere over een ‘nieuwe auto’ en ‘nieuwe gezichten’. In januari hebben we een nieuwe auto aangeschaft, onze spectaculaire groene. Het jaar begon dus al voortreffelijk. En nu, februari is nog maar net ten einde en zie daar, een volgend voornemen is opnieuw gerealiseerd.

Vanaf 1 maart is Taxi Meh Jong gefuseerd met Taxi Treech.

Op deze manier bundelen we kennis, kracht en de liefde voor het taxi rijden. Zo kunnen we een nog betere service aanbieden aan onze trouwe klanten.

Ons vijfkoppig team wordt aangevuld met Dave Vandenbooren en ook ons wagenpark krijgt opnieuw een uitbreiding. Dit keer met een bloemloze, zilverkleurige Mercedes. Ons concept wordt aangevuld met een overdag tak die zich een stuk minder prominent bebloemd zal voortbewegen. Behalve deze veranderingen zult u merken dat ons team nog enthousiaster is dan het al was. Want wat is er nou mooier dan doen wat we het leukste vinden? Taxi rijden, de service nog beter maken dan dat die al was en dat alles zomaar en gewoon omdat het kan!!

Dave, Michiel, Kevin, Michael, Roel en Maarten.