Het is zover, na bijna anderhalf jaar met veel beperkingen lijkt het tij nu ten goede te keren. Afgelopen donderdag kleurden opnieuw landen van oranje naar geel. Dit maakt dat er steeds meer reismogelijkheden zijn. Dat is erg fijn met de zomervakantie die langzaam in het zicht komt. Daarom willen we onze nieuwe site aan jullie presenteren. Hier kunnen jullie een overzicht zien van de vliegvelden waarnaar we rijden en wat de prijzen zijn van die ritten. We zijn blij dat sommige van jullie ons alweer gevonden hebben wat betreft het brengen en halen van het vliegveld. Dit gaf ons het vertrouwen dat we de route nog niet vergeten zijn en de weg nog weten te vinden.

Geel is naast de kleur die veel landen nu krijgen, ook de kleur van de zon, positiviteit en vrolijkheid.

De terrassen zijn langer geopend en ook dat is met dit weer geen straf. We komen steeds meer vaste klanten tegen en kunnen u vertellen, dit weerzien leverde ons de welbekende “sjevraoje” op.

Ook hebben we nieuwe klanten mogen ontmoeten. Hier zijn we dankbaar voor. We hopen dat we ook deze klanten het vertrouwen van een vast team, veilige ritten, snel komen aan rijden en 24/7 bereikbaarheid hebben gegeven.

Ondanks al deze versoepelingen en de stappen vooruit kijken we ook uit naar 30 juni. Waarbij evenementen weer mogelijk worden en Nederland nog meer van het slot gaat. Er is dan meer mogelijk met de zogenaamde toegangsbewijzen.

Wij wensen u een zonnige zomer, waarin u weer kunt genieten van ontspannende activiteiten, waar alles weer langzaam normaal wordt en waarbij wij elkaar hopelijk vaak mogen tegenkomen. Bel ons op 0646204041

Een zonnige groet,

Kevin, Maarten, Michael, Michiel en Roel – MT Personenvervoer