Grand Café de Perroen, gelegen aan het mooiste plein van Nederland; het Vrijthof. Met zijn prachtige terras en sfeervolle Grand Café en restaurant is het de perfecte locatie voor een complete avond uit in Maastricht.

Een warme, ontspannen sfeer. Uitermate geschikt voor een romantisch diner, een zakelijke lunch, jubileum of gewoon een ontspannen avondje uit zonder, of zeker ook met, kinderen.
Iedereen is van harte welkom in Grand Café de Perroen.
Komt u voor een kop koffie met Limburgse vlaai, een zakelijke lunch, een goed glas wijn of speciaal bier, een romantisch diner of een afzakkertje na een theatervoorstelling? Wees welkom, wij verwennen u graag!
Jong en oud zullen zich thuis voelen in dit gezellige Grand Café.

Grand Café de Perroen heeft een Internationale keuken. Onze koks werken met passie aan echte Grand Café klassiekers. Van heerlijke salades tot Limburgs “Zoervleis”, perfecte burgers tot malse biefstuk.
Onze filosofie

Voor meer info bezoek onze website Grand Café De Perroen

Like ons op facebook

Hoewel de Perroen op loopafstand is van de taxistandplaats aan het Vrijthof mag U ons uiteraard ook gewoon bellen op: 06 462 04 041! Een van de chauffeurs van MT-personenvervoer zal U veilig en comfortabel naar de gewenste bestemming brengen!