U kent hem al onze “hulk”. In februari aangekondigd als onze nieuwste taxi. Opvallend door zijn groene hulk kleur siert hij van dat moment de straten van Maastricht. Vanaf minuut één was onze “hulk” een opvallende verschijning. Toch was hij nog niet af.

Om de taxi ‘Meh Jong‘ waardig te maken waren er nog wat make-overs nodig. Achtereenvolgens zorgde wij, stadsruiters, voor een Ipod aansluiting zodat u kunt genieten van de muziek die bij u past. Daarna hebben we onze half lederen bekleding omgetoverd tot volledig lederen bekleding. De spiegels en grill werden voorzien van een mat zwarte dip en ook de velgen werden bijpassend zwart gemaakt.

Een bloemetjes taxi is natuurlijk niks zonder bloemen. U raadt het dus al, tot slot werd onze steeds mooier wordende “hulk” ook nog voorzien van bloemen. Wist u trouwens dat die allemaal stuk voor stuk met de hand worden uitgeknipt? We zijn dan ook zeer trots op het resultaat, van “hulk” naar “groene bloemetjes bolide”.  U stapt toch zeker ook snel eens in?!

Ziet U deze opvallende verschijning niet direct op een van onze vaste standplaatsen staan, bel ons dan gerust op nummer: 06-46 20 40 41.