Het herfstseizoen is nog maar net begonnen en de eerste blaadjes vallen of kleuren mooi aan de bomen. Een seizoen waarbij met een mooi nazomer zonnetje de kleuren van de natuur, nog meer tot zijn recht komen. Als geen ander weten we dat na de herfst, de winter voor de deur staat.

Met het intreden van de herfst, zijn wij bij MT personenvervoer dan ook weer druk bezig met de check van ons wagenpark. Belangrijk vinden wij dan ook dat alle auto’s veilig de weg op kunnen. Wij willen u namelijk op een veilig en verantwoorde manier naar uw bestemming brengen. Zo krijgen de auto’s nog een beurt, leggen we de winterbanden alvast klaar en ga zo maar door.

Graag brengen wij u ook in deze prachtige herfst en de aankomende winter, veilig, verantwoord en warm naar uw bestemming. U kunt MT personenvervoer bereiken op 06 -46 20 40 41 of via info@taxi-maastricht.nl
Wist u trouwens al dat wij u via dit nummer ook graag te woord staan met informatie over bijv. zakelijk vervoer, schoolvervoer, luchthavenvervoer; U kunt bij ons terecht voor alle types van vervoer.