Zoals u weet brengt MT personenvervoer op hun website ook geregeld een café of restaurant onder de aandacht. Eerder hebben wij geschreven over café de Pepel waar Coen Smits en zijn vrouw Rianne eigenaar van waren. Behalve eigenaar waren zij ook echt het gezicht van de Pepel.

Sinds kort is deze fantastische gastheer en zijn vrouw, de nieuwe eigenaar van het Pothuiske (Het Bat 1) en hebben zij Wolder verruild voor het centrum van Maastricht.

Daar waar het al goed toeven was bij het Pothuiske, zal dat met de komst van Coen en Rianne alleen maar meer worden. Zij bezitten namelijk de kunst u een warm en welkom gevoel te geven. Daarnaast weten zij een plek te creëren waar u echt kunt ontspannen en genieten.

MT personenvervoer weet het Pothuiske met de ogen dicht te vinden. Het enige dat u moet doen is ons bellen op 06 46 20 40 41. Wij brengen u graag.

Rest ons nog Coen en Rianne heel veel succes te wensen met hun nieuwe zaak! Als twee bevlogen en gepassioneerde ondernemers met een groot horeca hart, wordt jullie nieuwe uitdaging een groot succes.

MT Personenvervoer.