De lente is begonnen, de klok ging een uur vooruit, de zon die schijnt. Ondanks dat de maatregelen voor Covid-19 nog hetzelfde zijn, kleurt Maastricht al behoorlijk anders. Een stuk vrolijker, het brengt positiviteit met zich mee. De mensen komen letterlijk en figuurlijk in beweging en zijn weer veel meer buiten te vinden. De winter wordt afgesloten en de lente gevierd.

Zoals u van ons gewend bent is MT Personenvervoer alle seizoenen van het jaar in beweging. Wij hebben niet stil gestaan en weigeren stil te gaan staan. De maatregelen doen ons geen goed, maar met de zonnebril kleurt alles vrolijker. We zijn blij dat de mensen die toch een vliegtuig durven te nemen ons weer weten te vinden, luchthavenvervoer doen we immers al jaren. We zijn blij met jullie die onze taxi’s altijd hebben gevonden.

Onze winterbanden worden verruild voor zomerbanden. Ons wagenpark extra gepoetst en de zonnebril ligt weer standaard in ons dashboard. Wij zijn te bereiken op 06 – 46 20 40 41.

U hoeft bij ons niet te clicken en collecten en niet te reserveren, al mag dit natuurlijk altijd. Na een belletje staan we, afhankelijk van de locatie meestal binnen 10 tot 15 minuten bij u met onze taxi.

Fijne Paasdagen.

MT Personenvervoer