Aan de Boschstraat in Maastricht ligt het mooie en authentieke hotel Fitz Roy. Een hotel waarbij de plafonds hoog en statig zijn, het interieur strak is en er naast de klassieke elementen ruimte is voor de moderne snufjes van het hier en nu.

Het hotel heeft zijn naam te danken aan Robert Fitz Roy. Hij was in de 19e eeuw een statige en beroemde wereldreiziger. Hij was gezagvoerder op de HMS Beagle. Een zeilschip waarmee hij, samen met Charles Darwin, op expeditie de wereld rond ging. Daarnaast was Fitz Roy uitbrenger van de eerste weersverwachtingen toen hij hoofd meteorologie was rond 1855.

De Boschstraat is een heel levendig stukje Maastricht. Het ligt kortbij alle centrale plaatsen zoals Markt, Vrijthof en het hernieuwde Sphinxkwartier. Toch ervaar je volledige rust wanneer je bij Hotel Fitz Roy bent. Dat komt met name door de fantastische binnentuin.

Fitz Roy is aan te bevelen vanwege zijn prachtige kamers, goede service en perfecte kwaliteit. Dus mocht je als wereldreiziger Maastricht bezoeken, dan raden wij dit zeker aan als ideale slaapplaats. Daarnaast is Fitz Roy ook aan te raden voor een lekker hapje en drankje. Kortom wereldreiziger of bourgondiër, iedereen haalt zijn hart op bij Fitz Roy.

Onze standplaats is zo goed als voor de deur. Dus ook ons, MT personenvervoer, heeft U heel snel gevonden. Graag brengen wij U naar uw plek van bestemming. Mocht u ons niet op de standplaats zien staan, dan kunt u ons bereiken via ons centrale nummer: 06 46 20 40 41.