Buurtcafé de Bookvink was een bekend café in St.Pieter, maar ook in de wijken eromheen. Begin 2017 heeft café de Bookvink plaats gemaakt voor Eetcafé In d’n Awwe Herberg. Dit Eetcafé is inmiddels niet alleen een begrip in St.Pieter, maar krijgt steeds meer bekendheid bij alle mensen uit Maastricht.

In d’n Awwe Herberg kunt u het goed toeven. U kunt er zowel terecht voor ontbijt, lunch, als diner. Jawel, de kaart van In d’n Aww Herberg is over compleet. Zo heeft u maar liefst keuze uit negen verschillende ontbijten. Daarnaast is er ook keuze voor kinderen. En doordat In d’n Awwe herberg zo uitgebreid is, is er dus echt voor iedereen wat wils. Kortom een ideale plek voor het hele gezin.

De gastvrijheid wordt u geleverd door de gastheren Frank van Bilsen en Mickel Zelders. Zij openen de deuren voor u van woensdag tot en met zondag. Vanaf begin af aan hebben zij zich als doel gesteld om voor een vriendelijke prijs, lekker ambachtelijk eten te verzorgen in een eigentijdse herberg. En dat hen dit gelukt is kan MT Personenvervoer u verzekeren.

Naast het geweldige ontbijt zijn de traditionele gerechten op lunch- en dinerkaart ook voortreffelijk. MT Personenvervoer brengt u dan ook graag naar eetcafé In d’n Awwe Herberg, gelegen aan de Papenweg in St.Pieter. U kunt ons bereiken op 06 46 20 40 41.