Yes, het is weer zover. Een festival waar wij Meh Jongens, als muziek liefhebbers, toch altijd net een beetje extra naar uitkijken. Op 7, 8 en 9 oktober vindt Jeker Jazz weer plaats. Door heel Maastricht vinden er weer een honderdtal concerten plaats. Deze concerten worden verdeeld over een veertigtal podiums. Veertig plekken waar men dus optimaal kan genieten.

Dit laagdrempelige festival is voor u als bezoeker geheel gratis en zeker de moeite waard om te bezoeken. Behalve de prachtige Jazz die u te horen krijgt, is de sfeer er ook zo ongedwongen.

Dat wordt dus heerlijk genieten van een weekend Jeker Jazz, Blues, Soul, Funk, Roots, Brass, RoadMusic, Urban Electro Pop, Americana, Rockin”Rhythm and Blues, Latin Jazz, Bossa Nova, Gipsy-Jazz, Sientezza Gipsy Music, Blues-Rock, Jazz-Rock, Jump & Jive Swing, Dixieland, Chansons Fransaise, Vintage Style Music en zoveel meer.

Uiteraard zijn wij Meh Jongens er om u thuis op te halen en voor een Jeker Jazz podium weer af te zetten. Of als u uitgedanst en -geluisterd bent u weer veilig terug thuis te brengen. Zoals u van ons gewend bent kunt u ook dat weekend 24/7 van onze diensten gebruik maken. Wij zijn te bereiken op

+31 (0)6 46 20 40 41.

www.JekerJazz.com

JekerJazz Facebook