Juli, ook wel André Rieu maand, is aangebroken.

Een jaar is opgebouwd uit maanden, maanden uit weken en weken uit dagen. Ieder met zijn eigen naam, zodat we over heel de wereld weten waarover we praten. Maastricht kent echter een klein verschil. Juli is niet zomaar juli, wij noemen juli ook wel de André Rieu maand. De donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen in die maand zijn niet meer zomaar een dag. In de André Rieu maand noemen we deze dagen de André Rieu dagen.

Voor de vijftiende keer keert onze André terug naar het Vrijthof. Deze André Rieu maand telt maar liefst 12 zomeravonden die we kunnen omschrijven als; romantisch, spectaculair, werelds, bourgondisch, manjefiek. Een zomeravond zoals je die alleen in Maastricht kunt krijgen.

Wij zouden MT Personenvervoer niet zijn als we ook deze avonden niet weer voor u klaar staan. Zowel overdag als ’s nachts staan wij klaar om in te spelen op uw wensen en behoeften. Veilig en verantwoord zullen wij u vervoeren. Dit mag na een avondje Rieu van het Vrijthof naar huis zijn, maar uiteraard ook naar een andere bestemming. U kunt ons bereiken op 06 46 20 40 41.