Onze Tesla

De mooie warme, donkere dagen van kerst zijn weer aangebroken, een tijd waarin we traditiegetrouw terugblikken naar het jaar dat geweest is en vervolgens naar voren kijken, althans pogen een glimp op te vangen van 2020.

Een jaar waarin we wederom vele, vele kilometers gemaakt hebben, nieuwe klanten hebben ontmoet maar ook heel veel bekenden hebben mogen vervoeren.

Een jaar waarin we mogen constateren dat we zelfs nu we al langere tijd bloemloos rond rijden, we nog steeds bij heel veel vrienden bekend staan als de Bloemetjes taxi van Maastricht.

Een jaar waar we merken dat we de standplaatsen minder en minder zien omdat we meer en meer van rit naar rit aan het rijden zijn.

Een jaar dat voorbij gevlogen is: prins uitroepen, Carnaval, TEFAF, Medische en niet Medische  congressen, Andre Rieu, Preuvenemint, 11de van de 11de , de hele maand december. U ziet een paar hotspots beschreven maar de eerlijkheid gebied ons te zeggen dat met of zonder deze evenementen we eigenlijk geen moment een dip gevoeld hebben. Want U wist en weet ons het hele jaar door te vinden en dat maakt dat wij drukker zijn dan ooit tevoren.

Ook was 2019 een jaar waarin we trots zijn op ons wagenpark. Zelfs na ruim twee jaar zijn we nog steeds het groenste taxibedrijf van Maastricht en is onze Tesla even beroemd als onze vroegere gebloemde bolides. Trots ook op onze taxibus, die onze capaciteit en serviceverlening naar nog grotere hoogte heeft gebracht.

Onze Bus

Voor ons was 2019 een jaar waar wij als klein bedrijf met grote trots op terug kijken. Een jaar met vele prachtige momenten, interessante gesprekken en ontmoetingen, heerlijke culinaire ervaringen en vooral veel warmte en hartelijkheid van U. Want U als onze ongelofelijk fijne, lieve, vriendelijke, begripvolle en geduldige klant lijkt vrijwel altijd te weten dat we ten alle tijden proberen om onze service zo goed en constant mogelijk uit te voeren.

Bedankt voor het vertrouwen in 2019. Wij wensen u fijne feestdagen en een fantastisch 2020.

Kevin, Maarten, Michael, Michiel en Roel.