Dat wij Meh Jongens van kleur houden is u allen al lang bekend, dat we rond rijden in vrolijke auto’s met bloemen ook. Dat onze stadsruiter Maarten niet alleen stadsruiter is maar ook dichter en kunstenaar is jullie vast ook al lang bekend. Toch beginnen we deze post niet voor niets met deze weetjes. Een optelsom van deze weetjes zorgt namelijk voor een geweldige vernieuwing van een van onze bolides.

De afgelopen week heeft Maarten nauwelijks op de weg gezeten, net als onze mat zwarte taxi. Beide waren een week lang aan elkaar overgeleverd om vervolgens na die week weer te kunnen stralen van trots. Ja, ja. Een trotse zwarte taxi, helemaal happy met zijn nieuw jasje. Een trotse Maarten als ontwerper van dit nieuwe jasje. En de optelsom zou niet compleet zijn met de andere trotse stadsruiters. Trots op onze vernieuwing en trots op elkaar.

Vanaf deze week kunt u ook weer mee rijden in onze zwarte taxi met zijn kleurrijk jasje! De chauffeur die u aantreft, dat blijft nog even een verrassing. Wij trekken nog even een lootje om te kijken wie van ons als eerste in deze kleurrijke auto zijn dienst mag rijden. Wat voor u wellicht geen verrassing meer is, is onze service. Wij zijn namelijk zoals u van ons gewend bent, 24/7 bereikbaar op telefoonnummer: 06 46 20 40 41.