Wij moeten er ook nog even aan wennen, geen Koninginnedag op 30 april maar een Koningsdag op 27 april. Waar we echter niet aan hoeven te wennen zijn de leuke activiteiten in Maastricht.

Ook dit jaar heeft onze stad namelijk weer genoeg leuks in petto.

Tijdens de koningsnacht op 26 april zijn er diverse podia waar bands en DJ’s een bruisende avond verzorgen. Deze podia zijn zowel binnen als buiten te vinden. Je zult er van alles horen, van rock tot blues, van jazz tot soul, funk en dance. Met deze diversiteit aan stijlen is er voor iedereen een leuk podium te vinden.

Op Koningsdag is er ook voor jong en oud wat te doen. De afgelopen twee jaar werd er op de Markt een feest gehouden voor jong en oud. Er traden diverse artiesten op. Dit jaar is dit feest verplaatst naar de Griend. Daarnaast is er ook nog altijd de oude vertrouwde rommelmarkt in het Stadspark.

Wilt u meer weten over dit evenement, kijk dan eens hier voor de website of liever een like achterlaten op facebook dit mag natuurlijk ook. Wij brengen u graag naar de plek waar u Koningsnacht en –dag wilt vieren. Zoals u van ons gewend bent, staan wij dan ook zowel overdag als ’s nachts voor u klaar. U kunt ons bereiken op 06 46 20 40 41.