Maastricht aan tafel en bars.

Ja… het is weer zo ver, het is smullen geblazen. Ben jij ook zo’n fijnproever, houd je gewoon van lekker eten of van een heerlijk drankje? Dan zijn de komende weken, jouw weken. Van 25 januari t/m 8 februari 2015 laat Maastricht zich weer van haar beste kant zien. Het is  namelijk restaurant- en barweek. Steeds meer restaurants en bars nemen deel aan deze overheerlijke weken die inmiddels een echte traditie zijn geworden.

Maastricht aan tafel:

In diverse deelnemende restaurants kunt u een heerlijk drie gangen diner krijgen voor maar liefst €25,25. Behalve dat u dan lekker eet, steunt u gelijktijdig ook een goed doel. Van ieder menu gaat €0,25 naar Stichting Stille Armen in Maastricht.

Maastricht aan de bar:

Een opwarmertje voordat u aan tafel gaat of juist een lekker afzakkertje aan het eind van uw diner? Voor €5,25 kunt u in veel bars terecht voor een zogenaamde ‘Borrel en Bite’.

Deze fantastische weken zijn het initiatief van, Maastricht Culinair, Les Tables, VVV Maastricht en Stichting Stille Armen. Ben u nieuwsgierig geworden, kijk dan hier voor de deelnemende restaurants en bars.

Loopt het water u al in de mond na het zien van al die restaurants en bars? Bel ons gerust op 06 46 20 40 41. Wij brengen u graag van en naar het restaurant of bar van uw keuze!

Taxi Meh Jong!