De André Rieu maand is al halverwege en de spanning voor een volgend muzikaal evenement dient zich aan: komt het Eurovisie Songfestival volgend jaar naar Maastricht? Als het aan ons ligt is dit festival meer dan van harte welkom, het MECC zal een prachtig podium bieden net zoals ze dat al jaren zijn voor o.a. Interclassics, BBB beurs, TEFAF, JIM de kerstconcerten van André Rieu en vele vele conferenties en congressen.

Tegelijkertijd genieten we in ons zonnige Maastricht van het mooiste weer, de gezelligste terrasjes, de beste ijsjes, de lekkerste restaurantjes en de fijnste kroegjes die onze stad zo typisch onze stad maken.

Voor velen is de vakantie al begonnen, anderen hebben iets langer voorpret; maar vakantie of niet wij zorgen ervoor dat we toch altijd onze taxi’s bemand hebben zodat we u kunnen vervoeren, wanneer u wilt en naar waar u ook maar wilt. Geniet van deze prachtige André Rieu-, vakantie- maand en weet dat MT personenvervoer voor u klaar staan als u ons nodig heeft. Bel 06-46204041 en we komen naar u toe deze zomer!