Wauw….nachtruiter zijn heeft zo zijn voordelen. Zo zijn wij als nachtruiters namelijk één van de eerste die mogen genieten van de sfeervolle kerstverlichting die Maastricht al weer enkele weken siert. Het maakt Maastricht nog mooier dan het al is. Vanaf dit weekend is er niet alleen sprake van sfeervolle kerstverlichting, maar wordt het Vrijthof ook weer omgetoverd tot een mooie kerstmarkt.

Vanaf 28 november t/m 29 december noemt Maastricht zichzelf weer ‘Magisch Maastricht’.

 

Dat magische Maastricht kent dit jaar niet alleen een schaatsbaan en stands met sjaals, mutsen en braadworsten, het kent dit jaar ook ‘Kasteel Mirakels Maastricht’. Het generaalsgebouw op het Vrijthof wordt namelijk omgetoverd tot een heus kasteel waar u terecht kunt voor de meest exclusieve kerstcadeaus. Hierbij kunt u denken aan handgemaakte keramiek, levensgrote kerstmannen, handgeblazen kerstballen en nog meer creatieve kerstgeschenken.

 

Bent u klaar met shoppen in ons Magisch Maastricht? Geniet dan nog even lekker van een glühwein, waarna u zich door ons naar huis laat brengen. U kunt ons dag en nacht bereiken op 06-46 20 40 41.

Like Magisch Maastricht