De meest magische maand van het jaar staat weer voor de deur. Sinterklaas, kerst en als knallende afsluiter oudejaarsavond op 31 december. De laatste dag van een prachtig jaar. Een jaar waarin we hebben kunnen genieten van een fantastisch warme en zonnige zomer, waarin wij als bedrijf onze negende verjaardag vierden. Een jaar waarin we wederom gegroeid zijn en gezelschappen tot 7 personen nu prima kunnen vervoeren.

In deze magische maand wordt ons mooie Maastricht weer omgetoverd tot Magisch Maastricht; de kerstmarkt, die geopend is van de eerste december tot en met de laatste dag van dit jaar, een grote ijsbaan en ga zo maar door. De hele binnenstad die is versierd met miljoenen lampjes en het effect is een en al pracht en praal. De koude en donkere dagen krijgen zo echt hun sfeer.

Een rondje zwieren op het ijs of lekker kuieren over de kerstmarkt op het Vrijthof, een hapje eten in een van onze fantastische horeca gelegenheden die ons mooie Magisch Maastricht rijk is. U zult de sfeer overal optimaal ervaren.

Er is in deze magische maand voor ieder wat wils. En zoals u van MT personenvervoer gewend bent en inmiddels ook van ons mag verwachten, weten wij de mooiste, fijnste en gezelligste plekjes moeiteloos te vinden. Wij zijn bereikbaar op 06 46 20 40 41 en brengen u daar waar u de sfeer wilt proeven. Heeft u even geen idee maar wilt u wel lekker van de sfeer proeven? Vraag het ons, wij hebben suggesties genoeg.