Momenteel genieten we van pepernoten en marsepein. Toch kijken velen ook alweer vooruit naar de kerst. Een enkeling heeft zelfs de kerstboom alweer opgezet. Er is niets gezelliger dan feestelijke lampjes en versiering tijdens deze donkere dagen. De binnenstad is al mooi versierd en ook het Vrijthof wordt langzaam klaar gemaakt voor Magisch Maastricht dat gehouden wordt van 29 november tot en met 31 december.

Magisch Maastricht, met een prachtig reuzenrad dat de perfecte manier is om alle sfeerverlichting en prachtige versiering van bovenaf te bekijken. Want niks geeft een completer beeld dan het bovenaanzicht. Al is de lichtjesroute ook zeker de moeite waard. Want de komende tijd is er op elke hoek in Maastricht sprake van feestelijke verlichting en vrolijke kerstklanken.

Dit alles natuurlijk onder toeziend oog van de kerstman! Hij zal op 6 december met de trein aankomen op station Maastricht waarna hij in een prachtige stoet naar de Vrijthof gaat waar hij zal intrekken in zijn tijdelijke verblijf. Alle informatie kunt u terug vinden op deze website https://www.bezoekmaastricht.nl/magisch-maastricht.

Krijgt u na een bezoekje aan Maastricht geen genoeg van dit kerstgebeuren, bel ons dan. Wij brengen u graag naar het nabij gelegen kerststadje Valkenburg. Ook hier kunt u genieten van kerstmarkten en parades.

Natuurlijk zijn wij er ook voor alle andere bestemmingen. In deze koude dagen is er niks fijners dan een verwarmde taxi. Wij zijn te bereiken op 06 46204041.

Namens MT Personenvervoer een warme groet en hele fijne dagen.