Zo aan het einde van een jaar nemen wij Meh Jongens altijd weer even de tijd voor een korte terugblik, maar waar begin je dan? Binnen Meh Jong zijn er zoveel mooie momenten dat het bijna onmogelijk is alles in een jaar te stoppen. Toch is het altijd prettig om er even bij stil te staan en ze nog een keer de revue te laten passeren.

Zo was 2014 een jaar waarin ook u weer met ons mee reed. Een jaar waarin wij niet alleen aan al uw wensen tegemoet kwamen maar ook aan die van de overheid. Zo waren wij van taxi rijdend Maastricht, een van de eerste die vanaf maart opeens boordcomputers in al onze taxi’s had – kwam er in diezelfde periode een nieuwe auto bij – hadden we vanaf september niet alleen maar nachtruiters, maar werd Maarten onze dagruiter – werd de bolide die het straatbeeld oranje kleurde, matzwart – bestonden we in oktober alweer 5 jaar – en bleef het vertrouwen dat u in ons had groot.

Tijdens de kerstdagen kunt u ook op ons rekenen. Net als met oud en nieuw. Wij stadsruiters rijden u, overdag en ’s nachts, graag een prachtig, gezellig, bourgondisch en mooi 2015 in.

Mochten we u tijdens de feestdagen niet meer zien, dan willen we jullie via deze weg bedanken voor het vertrouwen en alle fijne ritten in 2014.

Fijne feestdagen en een manjefiek 2015!

Kevin, Michael, Peter, Roel, Maarten en Michiel.