Eerder hebben we het gehad over de snelheid waarmee 2015 aan ons voorbij is gegaan. In datzelfde stukje hebben we het over dat wat we ons zelf en elkaar wensen voor 2016. Maar ook hebben we het over dingen die we elkaar gunnen. En met name dat gunnen vinden we heel belangrijk.

Wij Meh Jongens gunnen iedereen fijne feestdagen. Wij wensen dat niemand iets te kort komt. Helaas heeft niet iedereen het even breed en zijn er mensen voor wie het gebruik van de voedselbank noodzakelijk is om in hun levensbehoefte te kunnen voorzien.

Hoe mooi is het als wij Meh Jongens een steentje kunnen bijdragen aan fijne feestdagen voor iedereen. Zo zijn we gister boodschappen gaan doen, met  een boodschappenlijstje van de website van L1 gehaald. Vervolgens hebben wij de boodschappen naar het L1 gebouw gebracht, dat als inzamelpunt voor de voedselbank dient. Uiteindelijk komen alle boodschappen bij de voedselbank terecht en kunnen die medewerkers met een gouden hart, de voedselpakketten extra feestelijk maken voor de mensen die ook met kerst een maaltijd verdienen met iets extra’s.

 

Wilt u ook de voedselbank steunen, kijk dan eens op de website van L1.