Je kunt geen nieuwsbron meer openen zonder te lezen of te horen over Covid-19 ofwel Corona in de volksmond. Vanaf 15 maart, 18.00u verkeerde ons land in een intelligente Lock down. De horeca moesten hun deuren sluiten, net als de scholen, de kinderopvang, de sportscholen, kappers en ga zo maar door. Ons voorheen zo levendige en bourgondische Maastricht, een stad waar nooit een terras stoel leeg was, viel van het ene op het andere moment stil. Onze stad, zo mooi en tegelijkertijd zo verlaten dat je er bang van werd.

Iedereen moest zijn draai vinden in het nieuwe normaal. Wat mag wel, wat mag niet en hoe kunnen we ons bewegen binnen de, door de overheid gestelde, kaders. Voor MT Personenvervoer was het een moment van bezinning. Trots op wat we met elkaar hadden bereikt en kijkend naar hoe we onze trots konden vasthouden de komende tijd.

Onze klanten van overdag, die opeens druk waren met thuiswerken. Onze klanten van de nacht, die genoodzaakt waren thuis te blijven in plaats van een café te bezoeken. Het gaf ons nieuwe inzichten, toonde momenten van dankbaarheid, maar vooral ook van creativiteit. Creatief in het onderhouden van deze contacten, het maken van verbinding en zorgen dat we verbonden blijven.

Na de lente waarin de natuur in onze stad prachtig tot bloei kwam, kunnen we nu ook langzaam stellen dat de stad weer tot bloei komt. De persconferenties die er zijn, geven nog steeds kaders maar ook alweer mogelijkheden. Langzaam veranderd het straatbeeld en kan de draad weer worden opgepakt. We zijn de Mestreechter Geis nog niet verloren. We pakken ons weer samen, genieten nog meer als dat we al deden en schrijven BOURGONDISCH vanaf nu met hoofdletters.

MT Personenvervoer blijft MT Personenvervoer. Veilig, betrouwbaar en 24/7 bereikbaar. U mag er als vanzelfsprekend van uit gaan dat wij ons houden aan de voorschriften van het RIVM, die het nieuwe normaal met zich mee brengen. We hopen u na een periode van stilte, snel weer te verwelkomen in onze taxi. Bereikbaar op nummer 06 46204041