Daar waar MT Personenvervoer begon met de bloemetjes op de taxi’s en voornamelijk ’s nachts de rondjes in en om Maastricht reed, hebben we onlangs hebben afscheid genomen van de bloemen op de auto. Ons bedrijf is de afgelopen maanden en jaren sterk veranderd. Een verandering waarin wij logischerwijs mee hebben bewogen. Dit omdat wij nog steeds achter de visie staan dat we mee moeten bewegen met de behoeftes van onze klanten. Met wisselende diensten kunnen wij inmiddels 24/7 voor u klaar zijn. Ook bewegen we ons in het ‘groen’ voort door gebruik te maken van onze volledig elektrische Tesla. Toch moesten wij nog steeds een “nee” als antwoord geven wanneer mensen ons vroegen om grotere gezelschappen te vervoeren. Tot voor kort hadden wij namelijk alleen taxi’s op de weg waarbij we niet meer dan vier mensen tegelijk konden vervoeren.

We zeggen heel bewust tot voor kort. Want sinds eind september 2018 heeft MT Personenvervoer een Mercedes taxi busje aan zijn wagenpark toegevoegd. Het niet kunnen aanbieden van groepsvervoer behoort dus tot de verleden tijd. Vanaf nu zeggen wij dus “ja” tegen groepen / mensen die tegelijk vervoerd willen worden. Deze taxibus is heerlijk comfortabel met zijn luchtvering en lederen interieur en ook een prachtig opstapje voor mensen die minder goed ter been zijn.

In deze luxe bus kunnen wij gezelschappen tot en met 7 personen in stijl vervoeren.

Het enige dat in ons bedrijf niet zal veranderen zijn de chauffeurs en het nummer waarop wij te bereiken zijn. U kunt ons benaderen via ons centrale nummer: 06 46 20 40 41.