10, 11 en 12 Oktober is het weer zover! Dan organiseert Stichting JekerJazz Maastricht voor de tweede keer dit jaar het muziekfestival JekerJazz waarmee ze wederom de ambiance van de historische binnenstad sfeervol accentueren. In diverse horecagelegenheden, van bruine kroeg tot trendy grand café, zullen artiesten uit binnen- en buitenland de bezoekers tot in de late uurtjes entertainen met een brede variëteit aan muziekstijlen: van jazz tot blues, soul, funk, gypsy jazz, swing, boogie, singer-songwriter, rockabilly, Latin en easy listening.

Taxi meh jóng is in ieder geval klaar voor deze editie van JekerJazz Maastricht 2014 en omdat wij als stadsruiters als geen ander weten dat het bezoeken van een festival hard werken is, staan wij alle festivaldagen klaar om jullie met vermoeide ledematen van en naar diverse horecagelegenheden te brengen. Bereik ons op 06 46 20 40 41

Voor aanvullende informatie, meer details en het laatste nieuws over JekerJazz bezoek de website of de facebook pagina van Stichting JekerJazz Maastricht.

Website: www.jekerjazz.com
Facebook: JekerJazz Maastricht op Facebook