Net na de carnaval hebben wij Meh Jongens een nieuwe taxi aangeschaft. Via facebook heeft u er wellicht al het een en ander van gezien of gehoord. Dat komt omdat we een aantal handelingen hebben moeten uitvoeren voordat de nieuwe auto echt de weg op kon. Zo moest er een boardcomputer in en moesten er vergunningen worden aangevraagd. Maar nu is het dan zo ver. Alles is geregeld en vanaf nu zult u geregeld worden opgehaald of gebracht naar de door u gewenste bestemming, in onze nieuwe taxi.

De nieuwe auto wordt in eerste instantie ingezet als taxi voor overdag. Omdat wij dan veel zakelijke ritten rijden, hebben we besloten de auto voorlopig nog zonder bloemen te laten rondrijden. Maar wees niet ongerust. U kunt onze auto makkelijk herkennen aan het schild van Maastricht dat zowel op de taxibalk als de zijkanten van de auto te zien is. Daarnaast kunt u ervan uit gaan dat de chauffeur nog altijd één van onze betrouwbare en vriendelijke stadsruiters is.

We hopen u snel te zien in de nieuwe taxi of één van de andere rondrijdende bolides. Mocht u ons niet op de standplaats vinden, kunt u ons altijd bellen op; 06 462 04 041