Een nieuwe ster in de Maastrichtse restaurant wereld, Normandy, een exquise eetgelegenheid, waar op niveau geluncht en gedineerd en geborreld kan worden, onder het genot van een heerlijk glas wijn een gin&tonic of een lekker Brand pilsje. Specifiek Brand aangezien dit etablissement gevestigd is in het voormalige Brand Bier Huis, bij alle ‘Mestreechtenere’ welbekend en gelegen tegenover het station in Maastricht. Een zaak waar Maastricht en Wijck in het bijzonder; ‘gruuts’ op mag zijn.

Kunstzinnig twee concepten gecombineerd in één. Het moderne zelf samenstellen van je menu en een chique lounge, zo staat op hun website te lezen. En inderdaad, de menukaart laat zien dat je zelf de meest bijzondere out of the box keuzes kunt verzinnen, heerlijk bereid in de traditionele Italiaanse steenoven een heerlijke en bijzondere ervaring.

Het gedreven team van professionals weet een uitermate uitnodigende en ontspannen sfeer te creëren. Ook wij van MT personenvervoer weten te genieten van het leven en bevelen Normandy daarom zeker aan. Wilt u gebracht of gehaald worden? Wij zijn te bereiken op nummer 06 46204041.