Al enkele keren hebben wij via onze website een bericht gedeeld over de moeilijke tijd waarin wij allemaal zitten. We hoeven u vast ook niet meer uit te leggen wat Covid-19 teweeg brengt.

Onze website stukjes worden vaak gelezen en zijn daarom een perfect middel om onze waardering uit te spreken. Deze waardering willen we op de eerste plaats dan ook vooral uitspreken naar al het personeel werkzaam in de zorg, die tijdens deze herfst voor de tweede keer voor een grote uitdaging staan. Chapeau en dank voor jullie grote hart!

Daarnaast willen wij ons richten tot alle ondernemers in Maastricht. Hier zijn wij zelf natuurlijk onderdeel van. Ook ondernemers staan namelijk voor een grote uitdaging. Gelukkig niet op het vlak van gezondheid maar wel op economisch vlak. Deze tweede piek van Covid-19, deelt op dit laatste vlak rake klappen uit aan ondernemers. We willen dan ook onze waardering uitspreken naar collega bedrijven die doorzetten, die van omdenken het nieuwe denken maken. Die keuzes maken op basis van hun creativiteit en op die manier met volle kracht voor hun prachtige onderneming blijven gaan.

De chauffeurs van MT Personenvervoer hebben allemaal een positieve instelling. Het glas is altijd halfvol. Betekent dit dat wij het makkelijk hebben, nee absoluut niet. Betekent dit dat we dankbaar zijn dat er mensen zijn die ons nog steeds benaderen? Reken maar van ja! Want wij zijn 24/7 bereikbaar op 06 46 20 40 41. In goede tijden, maar ook in mindere tijden.

Voor alle ondernemers in Maastricht, een grote chapeau voor jullie wijze van omdenken! Wij zijn trots deel te mogen zijn van de krachtige, vindingrijke en creatieve groep ondernemers die Maastricht rijk is. Samen tonen we veel draagkracht. Haw Pin!

Een warme groet,

Kevin, Maarten, Michael, Michiel en Roel