Met de laatste persconferentie nog maar een dag geleden, is ons ondernemershart weer ietwat sneller gaan kloppen. We balen dat de versoepelingen nog niet voor iedereen gelden en dat de horeca nog steeds niet kan doen wat het hoort te doen. Echter, MT Personenvervoer heeft de instelling het glas half vol te zien. Ook nu. De deur is op een kier gezet en hopelijk kan de deur helemaal open na de persconferentie op dinsdag 25 januari.

Zoveel mensen, zoveel meningen. Wij houden ons vast aan hoop en spreken onze steun en waardering uit naar onze collega ondernemers. MT Personenvervoer is trots op onze collega ondernemers die steeds weer het hoofd boven water weten te houden met nieuwe ideeën voor hun onderneming.

MT Personenvervoer is dankbaar voor de klanten die ons steeds weer weten te vinden. We hebben een behoorlijke vaste klanten kring, maar zien ook in tijden van corona nieuwe klanten die ons weten te vinden. Dat maakt ons trots en dat maakt dat wij achter de schermen ook weer plannen aan het maken zijn om in 2022 nog meer aan te sluiten bij de wensen en behoefte van onze klanten.

We kijken waar we kunnen verduurzamen, het comfort kunnen verbeteren en onze bereikbaarheid kunnen vergroten. Kortom, plannen genoeg voor dit nieuwe jaar.

Kunnen wij als MT Personenvervoer in 2022 iets voor u beteken in welke vorm dan ook, neem dan gerust contact met ons op. Waar wensen worden uitgesproken, kan een aanbod worden afgestemd.

MT Personenvervoer.

06 46 20 40 41